Pekdoğan'a Genel Merkez çıkarması

Pekdoğan

Çeşitli dönemlerde MHP'de milletvekilliği yapmış ya halen partinin yetkili organlarında görev yapan önemli isimler MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan'la fikir alışverişinde bulundular.

SAMİMİ ORTAMDA GÖRÜŞME
MHP MKYK Üyesi Mustafa Mit, 21. Dönem Erzurum Milletvekili Cezmi Polat ve Muammer Kurt ve Hüseyin Kıyıcı’dan oluşan heyet, Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’la bir saate yakın bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular. Samimi bir ortamda geçen görüşmede Parti İl yöneticilerden İrfan Arısan ve MHP İl Genel Meclisi Aday Adaylarından Ahmet Demirbilek de hazır bulundu.

KIRIKKALE İÇİN BÜYÜK ŞANS
Mustafa Pekdoğan’ın, belediyecilik tecrübesinden Kırıkkale’nin mutlaka yararlanması gerektiğini ifade eden heyet üyeleri, “Mustafa Pekdoğan ismi Kırıkkale için büyük bir şanstır. Kendisinin Kırıkkale’ye belediye başkanı olarak seçilmesi yalnızca partililerimizi değil tüm Kırıkkale halkını çok mutlu edecektir. Projeleri, planları ve hedefleri olan bir arkadaşımız olan Mustafa Pekdoğan’a çıktığı bu kutlu yolda başarılar dileriz” dediler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız